Vallentuna söker uthyrare.

Arbetar du som maskinuthyrare och söker nya utmaningar? Har du maskin- och materialkännedom inom bygg-, anläggnings- och hantverksindustrin samt ett brinnande intresse för teknik och en god känsla för service? Då är tjänsten som maskinuthyrare på YRC Rental något för dig!

Om Tjänsten

YRC Rental hyr ut maskiner och verktyg till främst bygg-, anläggnings- och hantverksindustrin. Maskinparken består av allt från enklaste handverktyg till grävmaskiner, skylift, byggställning och bodar. Företaget söker idag en ny medarbetare inom tjänsten maskinuthyrare till vår depå i Vallentuna. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mellan 06:30 – 17:00 på vardagar, depån har även öppet på lördagar under 4 timmar, där arbetstiderna kommer att ligga på ett rullande schema.

I rollen som maskinuthyrare kommer du att hyra ut maskiner och material till våra kunder. Vidare ingår även merförsäljning samt att vårda och skapa långsiktiga kundrelationer. Du kommer ta emot beställningar per telefon och över disk och fungera som en rådgivare. Orderhantering och materialplock ingår också i dina arbetsuppgifter, liksom transportera ut maskiner och material till kunderna.

Om dig

Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat som maskinuthyrare tidigare och har erfarenhet av verkstadsmiljö samt maskiner- och materialkännedom inom byggområdet, har ett brinnande intresse för teknik och service. Du är van att arbeta med daglig kundkontakt och har ett affärsmässigt tänk. I dessa tjänster kommer din servicemedvetenhet väl till pass, liksom din goda datorvana. Du är en problemlösare som jobbar bra i team. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill uppnå goda resultat. Du är självgående, noggrann, ödmjuk och diplomatisk. Viktigt för tjänsten är du talar både svenska och engelska obehindrat samt har B-körkort. Är du lättlärd och tycker om att arbeta i ett högt tempo kommer du snabbt in i rollen.

Om anställningen
Tjänsten som maskinuthyrare är en rekrytering vilket innebär att du kommer att anställas av YRC Rental, tillsättning är efter överenskommelse och tjänsten är på heltid.

Ansök genom att maila ditt cv till Angeliqa Söderström angeliqa@yrc.se, vi läser löpande av ansökningarna så ansök redan idag! Vid funderingar om tjänsten så går det bra att maila Angeliqa alternativt ring 08-511 733 92.

Välkommen med din ansökan!