Täby

Välkommen till oss på YRC när du vill hyra en byggställning i Täby.

Vi erbjuder stabila och säkra byggställningar för olika typer av arbete till både företag och privatpersoner. Vi är ett komplett uthyrningsföretag som anser att det ska vara enkelt och smidigt att hyra byggställning – därför erbjuder vi dig givetvis hjälp med transport och logistik i samband med hyrningen. Vi är måna om att leverera bra service från din första kontakt med oss tills dess att uthyrningsperioden är avslutad. Oavsett hur dina utmaningar ser ut kan vi alltid hjälpa dig att lösa dina problem och vi tillhandahåller även olika typer av tillbehör och annat material.

Att hyra en byggställning är en utmärkt lösning när du till exempel ska renovera fasaden eller måla om en husvägg. Behovet av ställningen finns där under en kort period varför det inte är nödvändigt att köpa en hel ställning som sedan också ska förvaras någonstans. Våra ställningar håller hög kvalitet och underlättar arbetet markant.

Kontakta oss

Om du är intresserad av att hyra en byggställning i Täby av oss är du välkommen att kontakta oss per mail eller telefon, så hjälper vi dig. Vill du besöka oss finns vi på Linjalvägen 6 i Täby.