Hem / Nyheter / Uthyrare till Vallentuna

Uthyrare till Vallentuna

posted in: Nyheter | 0

Är du en serviceinriktad och flexibel person som har erfarenhet av maskinuthyrning. Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en maskinuthyrare med god maskin- och materialkännedom inom bygg! 

I rollen som maskinuthyrare kommer du att hyra ut maskiner och material till våra kunder. Även merförsäljning samt att vårda och skapa långsiktiga kundrelationer är en del av rollen. Du kommer att vara kontaktperson och rådgivare vid beställning per telefon och över disk. Du kommer att lägga order,samt plocka fram material och maskiner till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även inköp av förbrukningsmaterial.

Vi ser gärna att du har maskin- och materialkännedom inom byggområdet, teknisk förståelse och gärna tidigare erfarenhet av maskinuthyrning. Du är van att arbeta med dagliga kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk. Du är även en van datoranvändare och talar svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du har god samarbetsförmåga, kan också jobba självständigt och har en egen drivkraft. Du klarar av att jobba i ett högt tempo och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill uppnå goda resultat.

Välkommen att skicka din ansökan till angeliqa@yrc.se