YRC RENTAL i Täby SÖKER Chaufför, publicerat 2016-10-04
YRC Täby AB hyr ut maskiner och verktyg till främst bygg, anläggning och hantverksindustrin. Vi har våra lokaler på Linjalvägen i Täby/Arninge industriområde.
Maskinparken består av allt från enklaste handverktyg till grävmaskiner, skylift, byggställning och bodar.
Vi behöver nu förstärka vår organisation med en chaufför.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att transportera ut och hämta hem maskiner till våra kunders arbetsplatser.
Tjänsten är en heltidstjänst på vår depå i Täby/Arninge

Vem är du?
Som person är du självgående, noggrann och initiativrik. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är ödmjuk, diplomatisk och har en bra känsla för service. Du skall ha BE körkort och datavana. Du talar och skriver flytande svenska.

Ansökan:
Vi tar emot ansökningar per mail till: el@yrc.se

 

 

Vi söker nu en maskinuthyrare till Vallentuna

 

Är du en serviceinriktad och flexibel person som har erfarenhet av maskinuthyrning? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en maskinuthyrare med god maskin- och materialkännedom inom bygg! 

I rollen som maskinuthyrare kommer du att hyra ut maskiner och material till våra kunder. Även merförsäljning samt att vårda och skapa långsiktiga kundrelationer är en del av rollen. Du kommer att vara kontaktperson och rådgivare vid beställning per telefon och över disk. Du kommer att lägga order,samt plocka fram material och maskiner till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även inköp av förbrukningsmaterial.

Vi ser gärna att du har maskin- och materialkännedom inom byggområdet, teknisk förståelse och gärna tidigare erfarenhet av maskinuthyrning. Du är van att arbeta med dagliga kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk. Du är även en van datoranvändare och talar svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du har god samarbetsförmåga, kan också jobba självständigt och har en egen drivkraft. Du klarar av att jobba i ett högt trempo och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill uppnå goda resultat.

Välkommen att skicka din ansökan till angeliqa@yrc.se