Vi söker en chaufför till vår depå i Uppsala.

 

Om tjänsten
Som chaufför hos YRC rental kommer du att leverera maskiner till våra kunder. Du kommer även ta emot beställningar och fungera som en rådgivare. Då du kommer att ingå i ett team på 4 personer är det viktigt att du är flexibel och lätt kan ändra fokus på arbetsuppgifter. Vidare i tjänsten ingår även merförsäljning samt att vårda och skapa långsiktiga kundrelationer.

I din roll som chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
– Transportera ut maskiner och material till kunder
– Service av maskiner
– Materialplock

Om dig
Vi söker dig som har maskin- och materialkännedom inom byggområdet och ett brinnande intresse för teknik och service. Du är van att arbeta med daglig kundkontakt och har ett affärsmässigt tänk. Du är en problemlösare som jobbar bra i team. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill uppnå goda resultat.
Vidare ser vi att du är självgående, noggrann och ödmjuk.

Viktigt för tjänsten är:
– BE-kort
– God datorvana
– Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om YRC rental
Företaget hyr ut maskiner och verktyg till främst bygg-, anläggnings- och hantverksindustrin. Maskinparken består av allt från enklaste handverktyg till grävmaskiner, skylift, byggställningar och bodar. Företaget söker idag en ny medarbetare inom tjänsten chaufför till deras depå i Uppsala. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mellan 06:30-17:00 på vardagar. Depån har även öppet på lördagar under 4 timmar där arbetstiderna kommer att ligga på ett rullande schema.

Om anställningen
YRC rental har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

YRC rental erbjuder dig:
– En tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen ”Ansök”.

https://www.adecco.se/Jobb/chauffor-till-yrc-rental-industri-logistik?ID=fd39d63d-7e3f-4683-933a-b737709e3202

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se eller 018-653300

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 – 598 980 10.

 

YRC RENTAL i Täby SÖKER Chaufför, publicerat 2016-10-04
YRC Täby AB hyr ut maskiner och verktyg till främst bygg, anläggning och hantverksindustrin. Vi har våra lokaler på Linjalvägen i Täby/Arninge industriområde.
Maskinparken består av allt från enklaste handverktyg till grävmaskiner, skylift, byggställning och bodar.
Vi behöver nu förstärka vår organisation med en chaufför.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att transportera ut och hämta hem maskiner till våra kunders arbetsplatser.
Tjänsten är en heltidstjänst på vår depå i Täby/Arninge

Vem är du?
Som person är du självgående, noggrann och initiativrik. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är ödmjuk, diplomatisk och har en bra känsla för service. Du skall ha BE körkort och datavana. Du talar och skriver flytande svenska.

Ansökan:
Vi tar emot ansökningar per mail till: el@yrc.se

 

 

Vi söker nu en maskinuthyrare till Vallentuna

 

Är du en serviceinriktad och flexibel person som har erfarenhet av maskinuthyrning? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en maskinuthyrare med god maskin- och materialkännedom inom bygg! 

I rollen som maskinuthyrare kommer du att hyra ut maskiner och material till våra kunder. Även merförsäljning samt att vårda och skapa långsiktiga kundrelationer är en del av rollen. Du kommer att vara kontaktperson och rådgivare vid beställning per telefon och över disk. Du kommer att lägga order,samt plocka fram material och maskiner till våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår även inköp av förbrukningsmaterial.

Vi ser gärna att du har maskin- och materialkännedom inom byggområdet, teknisk förståelse och gärna tidigare erfarenhet av maskinuthyrning. Du är van att arbeta med dagliga kundkontakter och har ett affärsmässigt tänk. Du är även en van datoranvändare och talar svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad med kunden i fokus. Du har god samarbetsförmåga, kan också jobba självständigt och har en egen drivkraft. Du klarar av att jobba i ett högt trempo och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och vill uppnå goda resultat.

Välkommen att skicka din ansökan till angeliqa@yrc.se